Uusia tapoja käyttää luiseva farkut

skinny

Laiha farkut ovat olleet Vallitseva suuntaus naisten muoti useimmille 21. vuosisadalla – ja he silti osoita mitään merkkejä katoamassa. Ovatko he kuluneet t-paita ja kouluttajien tai pukeutunut korkokengät ja älykäs alkuun, luiseva farkut osoittautua olevansa suuri investointi tahansa tytön vaatekaappi.

Se voi kuitenkin olla vaikea keksiä uusia tapoja pukeutua farkkuihin, varsinkin jos olet omistanut pari tai kaksi pitkään. Etsitkö uutta inspiraatiota? Seuraavassa on muutamia mielenkiintoisia tapoja käyttää ja accessorise nämä farkut.

Jännitystä topit ja puserot

Helpoin ja houkuttelevaa tapa pukeutua luiseva farkut on yksinkertaisesti t-paita tai graafinen t-paita. Ja vaikka tämä ilme on klassikko, se voi tuntua tylsää jälkeen jonkin aikaa. Lisää twist tämä tavanomainen pariksi etsimällä t-paita, jossa ero – esimerkiksi backless t-paita. Tämä suuntaus on uudelleen syntymässä ja lisää leikkisä twist kun kuluneet farkut. Jos et tunne rohkea tarpeeksi backless t-paita, etsiä malleja, joissa on rip-yksityiskohta takana sen sijaan samanlainen vaikutus ilman baring kaikki.

Ylisuuret puseroita näyttää hyvältä skinnies liikaa. Tämä johtuu niiden bagginess täydentää piukka ominaisuuksia farkut, luoda tasapainoinen porukka, joka on imartelevaa ja naisellinen. Etsi pitkä valkoinen kaapeli-neuloa puseroita pukeutua sininen denim luiseva farkut; varustele ruskea nahkavyö yli jumpperi määritellä vyötärön ja täydentävät ilmeen. Kirkas kuviollinen neuleet – esimerkiksi reilun Isle tai Christmas-aiheisen puserot – näyttää hyvältä klassisen sininen tai musta luiseva farkut, kun lohko värillinen neuleet todella lähti painettu farkut.

Kengät kuluvat luiseva farkut

Naisten luiseva farkut vetää silmät alas nilkkoihin, joten se on aina tärkeää käyttää oikeaa kenkiä niiden kanssa. Aiemmin naiset ovat suosineet baletti asuntoja ja joskus jopa brogues heidän skinnies. Kuitenkin vuonna 2013, trendi on siirtymässä nilkka-pituus saappaat tai korkeampi. Tämä tyyli sopii nämä farkut hyvin – se varmistaa, että nilkat ovat hyvin määriteltyjä ja älä eksy istuva kangas.

Sillä päivä-to-day kulumista, etsiä musta pitsi-up biker saappaat vahva kantapää. Käytä sininen skinnies, löysä valkoinen tee ja musta nahkatakki heitetään päälle ja porukka, joka on tyylikäs ja on-trendi. On yötä pois, pariksi farkut korkokengät nilkkurit tai chic polven pituus saappaat. Täytä ilme graafinen t-paita ja lohko-värinen bleiseri ja sinulla katseita ei ole aikaa.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>