Hiki mekot talven kulumista

Niille, jotka rakastavat pukeutua mekkoja ja halua luopua tyyli jopa talvet, villapaita leningit ovat täydellinen idea. Nämä leningit, jotka päättyvät puolivälissä reisien, ovat hyvin suosittuja naisten keskuudessa talvet ja ovat yksi vaatteet, jotka auttavat pitämään talven muoti mielenkiintoinen. Jos olet yksi niistä, jotka haluavat sisällyttää nämä leningit teidän vaatekaappi, tässä on muutamia asioita, sinun pitäisi tietää niistä.

423x543

Yhden, villapaita mekkoja on pariksi täydellinen leggingsit. Itse asiassa, mitä puet nämä täysin riippuvainen valintasi. Kaikkiin tumma tai vaalea pusero, mustat leggingsit voi olla ihanteellinen. Voit myös mennä tumma sukat, kunhan ne suojaavat sinua talven vilunväristyksiä. Jos et halua yllään säärystimet lainkaan, voit aina mennä farkut. Itse asiassa, luiseva farkut hyvin yleisesti kuluneet villapaita mekkoja. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla vastaavat oikea väri teidän mekko. Esimerkiksi vaikka punainen luiseva farkut ovat hyvin suosittuja, niitä ei olisi kulunut mekko, ellei se on musta tai harmaa yksi. Tämän lisäksi sinun pitäisi aina mennä musta, sininen tai harmaa farkut.

Hääpuvut nähdään usein epävirallisia kulumista, joka voi olla kätevä, kun menee osapuolelle. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä kyse. Yllään leggingsit mekko kunnon väri voi todella näyttää hyvin muodollinen. Itse asiassa menee rento katsoa muodollinen riippuu täysin tyyliäsi. Jos mennä beige villapaita mekko musta leggingsit ja pumput tai korkokengät, voisitte katsoa erittäin houkutteleva, kun vielä täysin muodollinen. Toisaalta, kirkkaan värinen villapaitoja pariksi kanssa värillinen leggingsit voi luoda hyvin epävirallinen ilmeen. Siksi ei ole olemassa erityistä katsoa, että näitä mekkoja tarvitse luoda.

Tarvikkeet, jotka menevät näitä mekkoja täysin riippuvaisia valintasi. Kun se tulee kengät, voit mennä polvi-korkeat saappaat, jos olet pukeutunut farkut. Toisaalta, jos olet pukeutunut leggingsit, voit mennä korkokenkiä tai pumppuja. Jos sinusta tuntuu, että näyttää liian yksinkertainen puolueen tai illanviettoon, voit sovittaa vyön kanssa villapaita. Ihannetapauksessa vyöhön pitäisi olla hyvin maltillinen väri. Esimerkiksi ohut valkoinen vyö voi olla täydellinen kanssa tummissa villapaita mekko. Sinun tulisi välttää niitä suuria vyöt, koska ne voivat ottaa huomion pois loppuelämäsi puku.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>