Monthly Archive: joulukuu 2014

Trendikäs juhlamekot naisille!

Työssäkäyvät naiset aina joutuneet sekaannusta, kun valitset toimisto kulumista. Nykyaikaiset suuntaukset ovat tehneet muodollista vaatteet varsin tyylikäs ja värikäs. Nyt ammatillinen naiset ovat tarpeeksi kuuma ja trendikäs valintoja muodollista vaatteet, että he voivat pukeutua työpaikalla. Juhlamekot eivät enää tylsää ja tylsää, toisin kuin aiemmin päivällä. Hiukkaakaan alas ideoita alla siistiä ammattimaisen ilmeen:

Muodikas Kurtis ja leggingsit: Ladies, pitää itse rasvaa helppoutta kun jongleerausta eri toimistotehtäviä, esitellä suunnittelija Kurtis teidän muodollista kokoelma.Kankaan, vaikuttava tulosteita, ja viileät värit saatavilla Kurtis tehdä niistä pakkohankinta jokaiselle työtä lady, erityisesti kesäkauden. Elegance tulee vaivattomasti näissä Kurtis ja ne voidaan välittömästi pariksi housut, farkut tai säärystimet.Hienoksi muotoillun necklines ja kirjonta make Kurtis kuuma suosikki keskuudessa naaraat. Käytä sandaalit tai tossut Kurtis saavuttamiseksi helppo katsoa.

juhlamekotMekko tekemät www.bridesire.fi

Classy housut ja leveä jalka housut: Voit parantaa ammattimaisen ilmeen, napata joitakin tyylikäs housut ja leveä jalka housut. Käytä niitä värikkäitä puserot ja paidat saavuttamiseksi tyylikäs muodollista katsoa. Neutraali sävyjä kuten beige ja harmaa olisi piristää tasokas virallista ulkonäköä. Voit lisätä tyyliisi kuljettaa iso nahka käsilaukku. Pumput käpälissä täydentäisi pukea.

Länsi leningit tihkua teidän ”puhti” tekijä: Mekot kuten lyijykynä hameet ja varusteltu puserot auttaa hyvät lisääkin niiden käyrät, mutta ammattitaidolla. Silky ja hermostuttaa topit ja polven pituus leningit voi lisätä viehätysvoimaa persoonallisuuttasi. Käytä näitä mekkoja toimistoon levitä raikkaan hengityksen tyyliä. Tiimi niiden kanssa gladiaattoreita tai ohuita kenkiä. Don pitkä ja tyylikäs kaulakorut näitä mekkoja.

Valitse kirkkaita värejä: neutraali sävyjä varmasti hallitsevat maailmaa toimisto kulumista, mutta nyt voit polskia jännittäviä sävyjä työpaikallasi. Yksiväriset ja funky sävyt ovat nyt enää rajoitu hauskaa vaatteita. Työpaikat tyytyväinen tytöt yllään katseenvangitsija värikäs puku. Joten, lisää värejä teidän muodollista kokoelma. Käytettävä pirteänväristen farkut tai housut sisällä saappaat. Accessorize kiiltävä vyöt.

Business Casuals: Jos haluat pitää itsesi rennoksi, poimia joitakin liike casuals kuten t-paitoja, paitoja ja farkkuja. Carry viileä ulkoasu mukava tiputtaa houkutteleva tees ja räätälöityjä takkeja. Voit tehdä rento ilme vaikutusvaltainen, laittaa jalat osaksi vapaa-ajan kenkiä. Tarvikkeet kuten helmillä kaulakoru ja söpö korvakorut olisi piristää tyyliäsi.

Saadaksesi uuden ammattimaisen ilmeen, kokeile edellä ehdotti Kurtin tyylejä ja muita tyyli mantroja. Tule nainen aineen tiputtaa lausunto mekot työpaikallasi. Päivitä muodollinen kokoelma samalla lisäämällä joitakin trendikäs garbs. Hanki yli tylsää ja tylsää muodollinen ulkonäkö että käytit kiertämiseen asti. Hemmottele itseäsi tyyliin ja kuljettaa ainutlaatuinen persoona, kun poimii muodollisen kuluu joitakin suunnittelija tarrat. Pidä antaa yllätyksiä työkavereillesi taas koristaa tunikat aina silloin tällöin. Tutustu henkilökohtainen tyyliin näillä vinkkejä tai lisätä persoonallisuutta sitä.

Tarima, tunnettu muotisuunnittelija, ymmärtää tarpeen saada oikea vaatteita ja asusteita ylläpitää haluttu näyttää. Koska tietoinen ostaja uusimmat muotivaatteita kuin Kurtin mekkoja, etniset kulumista jne hän haluaa jakaa hänen vinkkejä ja toimenpiteitä, joiden avulla naiset tekemään parempia valintoja.