Millaisia korvakorut ovat oikea sinulle?

100319_Drop-EarringsEi asu on koskaan todella täydellinen ilman että erityisen pieni glamouria että vain korvakorut voidaan tarjota. Olitpa menossa toimistoon tai illanviettoon kaupungilla, sinun korvakorut auttaa lisätä, että vähän ylimääräistä kimallus tyyliisi. On olemassa useita erilaisia korvakoruja, ja jokaisella on omat täydellinen aika ja paikka.

korvakoruja

On joitakin, jotka sanoisivat, että ainoa tie fancy on saada roikkuu kattokruunu korvakoruja, mutta totuus Nastat osoittaa heidän olevan väärässä. Nastat voi mennä rento glam syke! He yleensä helppo parittaa kaikki varusteet, ja toimivat parhaiten, kun olet pukeutunut lausunto kaulakoruja tai eriväriset kerrokset. Nastat on tarkoitus olla vaatimaton, mutta he tietävät, miten lisätä, että hienovarainen kiiltoa.

pudota korvakorut

pudota korvakorut ovat oikeassa välillä helposti ottelun nastat ja kaikki-out kattokruunut. Ne tulevat usein kyynel tai suorakaiteen muotoisia, ja ne näyttävät ihanaa, kun hiukset on vedetty pois kaulasta. Ne voivat olla hyvin imartelevaa, ja että hieman repsottaa voi tehdä käyttäjän tuntea, että he lisätään hieman luksusta heidän päivä.

kattokruunu korvakorut

Tämä on, jos saamme illallinen osapuolille ja juhliin, tai vain yötä kun haluat antaa se kaikki pois linjalla. Mikään sanoo fancy kuten kattokruunu korvakoruja, ja ne voivat olla kaikkein mairitteleva kaikki.Miten he roikkua pitkin pääntien voi keuliminen kulmikas ominaisuuksia, ja loistaa valo enää kaulaa. Nämä ovat parhaat pariksi vähän muita koruja, jotta mitään vie pois heidän valokeilassa!

vanteet

Kun American Hustle Amy Adams näytti meille, kuinka hyvä vanteet voi näyttää, kukaan ei voinut auttaa, mutta mennä ulos ja ostaa pari. Vanteet ovat korvakorut, jotka tekevät julkilausuman, ja ne voidaan yhdistää juuri mitään. He yleensä helpompi hallita, kun he ovat pienempiä kokoja, mutta he varmasti osaavat keuliminen poskipäät ja leuka!

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>