Monthly Archive: helmikuu 2015

Hääpuku suunnittelu

Valitsemalla custom hääpuku yli valmiin puku tarjoavat morsiamet tietty vapaus ja enemmän tilaa luovuudelle. Mutta vaikka kuinka hauskaa se voi olla tehdä yhteistyötä suunnittelija ja valita monenlaisia tyylejä, jokainen morsian vielä ole aikataulua, jotta voidaan varmistaa niiden unelma mekko tulee toteutumaan. Seuraa tätä aikajanalla pohjana niin et saa taakse häät suunnitelmia.

bridesire

Löytää lisää upea morsiuspuvun täällä

kaksitoista kuukautta ennen häitä – suunnitella budjettisi

Tuntuu melko perus asettaa budjetin ennen suunnittelee ottavansa ja ostaa mukautetun hääpuku, mutta monet naiset eivät ymmärrä, että he ovat joko asettamalla talousarvion, joka on aivan liian korkea tai liian alhainen. Jotkut, jopa sen jälkeen päättäessään talousarviosta, silti taipumus mennä yli laidan, kun rakastua tyyli on kalliimpaa kuin heillä on varaa. Joten se karhu toistaen: asettaa hintaluokassa että olet mukava, tekijä mahdollisia lisäkustannuksia muokata ja muutoksia, ja varmista, että olet kiinni budjetti, ei väliä mitä. Muista myös, että on tärkeää aloittaa suunnittelu mekko mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta mahdolliset hätätilanteet keksiä matkan varrella, jää vielä aikaa tehdä muutoksia.

kuusi kuukautta ennen häitä – valitse tarvikkeet ja kengät

Sisällä kuuden kuukauden kohdalla, olet enemmän tai vähemmän on käsitys siitä, mitä mekko on menossa näyttämään, vaikka on vielä säädöt tehdään.Parasta mukautetun hääpuku on, että voit keskustella jokaisessa vaiheessa teidän suunnittelija tai ompelija, suhteen mitä haluat sisällyttää, ja sinulle kerrotaan siitä, voiko se toimii tai ei. Tällä kertaa, niin se on turvallista valita morsiamen tarvikkeet ja kengät. Myös tämä on hyvä aika valita morsiusneitojen mekot liian. On tärkeää ottaa tämä askel vain, kun sinulla on yleinen käsitys mekko (vain vähäisiä muutoksia mahdollista), jotta voit valita sopiviksi paloiksi. Esimerkiksi, jos aiot enemmän taidokkaasti suunniteltu puku, sinun tarvitsee vain yksinkertaisia lisävarusteita ja kengät. Toisaalta, kehittää asusteet ja kengät voi olla tarpeen, jos aiot hyvin yksinkertainen puku. Loppujen lopuksi tärkeintä on kontrastia.

kuukautta ennen häitä – valmistautua lopullista asennusta

Lähes jokainen morsian menee ruokavalio ennen niiden suuri päivä, onko se menettää joitakin puntaa tai vain kiinteyttää. Joko niin, mittaukset ensimmäisestä asentamisesta muokatun hääpuku voi muuttua useita kertoja. Siksi lopullinen sovitus on niin tärkeää – ei vain varmistaa mekko sopii täydellisesti, mutta myös nähdä, jos olet tottunut liikkumaan tiputtaa sen. Tämä on myös ihanteellinen aika harjoitella kävely omassa häät kengät tiputtaa mekko, koska et halua olla astumalla helmaan kävellessä käytävää pitkin tai ottaa ensimmäinen tanssi mieheksi ja vaimoksi.